Τα καλάθι σας:
0 Προϊόν
Σύνολο: €0.00

0 Προϊόν
€0.00




Αρχική Σεμινάρια

Κατηγορίες



Newsletter

Όνομα:

Email:

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ






Σεμινάρια

 

Είσαι τύπος που σου αρέσει να δουλεύεις και να δημιουργείς με τα χέρια, με υλικά όπως πέτρα, κερί, ξύλο,, πηλό, χαλκό;

 

 

Σεμινάριο Felt
Το Felt ή ο κετσές, όπως είναι η σωστότερη απόδοση της λέξης στα ελληνικά, είναι η δημιουργία υφάσματος από ίνες μαλλιού με συγκεκριμένη τεχνική χωρίς όμως αυτό να είναι υφασμένο όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα υφάσματα.

 

 

 

 

Σεμινάριο Decoupage

Με την τεχνική αυτή τα μοτίβα της χαρτοπετσέτας μεταφέρονται πάνω σε ένα αγαπημένο σας αντικείμενο ή σε κάποιο άλλο παλιό αντικείμενο στο οποίο θέλετε να δώσετε καινούργια όψη. Τα σχέδια της χαρτοπετσέτας παραμένουν αναλλοίωτα και τα αντικείμενα που διακοσμούνται εντυπωσιάζουν με την τέλεια εμφάνιση τους. Με την τεχνική αυτή μπορούν να μεταφερθούν μοτίβα χαρτοπετσέτας σε σχεδόν όλα τα αντικείμενα όπως γλάστρες, κεριά, πέτρα, ξύλο, γυαλί, κεραμικά, πηλό, μέταλλο και σε πολλά πολλά ακόμα.

 

 

Μάσκες Διακοσμητικές

Μάσκες φτιαγμένες με πορσελάνη ή γύψο και στολισμένες με χρώματα, πούπουλα, πανιά, δαντέλες, τούλια, χάντρες, χρυσόσκονες κλπ. Διάρκεια μαθημάτων: 2 μαθήματα τριών ωρών

 

 

 

Χαλκογραφία

Μια πολύ παλιά τεχνική. Μας βοηθά να παίρνουμε ιδέες από την παράδοση και να δημιουργούμε σύγχρονες ή μοντέρνες εφαρμογές, καθρέφτες, πίνακες, στεφάνια, στολίδια για το σπίτι κλπ.
Διάρκεια μαθημάτων: 2 μαθήματα τριών ωρών

 

 

Πηλοτεχνική

Πλάθοντας τον πηλό φτιάχνουμε και στολίζουμε, ακολουθώντας την παράδοση, στολίδια για το σπίτι, κοσμήματα κλπ. Κάνουμε γλυπτική και κούκλες, δουλεύοντας με την φαντασία μας και μοντέρνες ιδέες.
Διάρκεια μαθημάτων: 2 μαθήματα τριών ωρών

 

 

 

Μακραμέ

Με την τεχνική αυτή φτιάχνουμε έθνικ κοσμήματα με κορδόνια κερονήματα και χάνδρες σε πολλά σχέδια. Διάρκεια μαθημάτων: 4 μαθήματα τριών ωρών

 

 

Χειροποίητο κόσμημα

Τεχνικές με σύρματα χάνδρες, μέταλλα (αλπακά ,ορείχαλκο),καλάι κολλήσεις με φλόγιστρο και ασημοκόλληση και πολλές άλλες τεχνικές με καινούργια σχέδια και υλικά. Διάρκεια μαθημάτων: Ανάλογα την τεχνική .Επικοινωνήστε.

 

 

 

Μικτές Τεχνικές

Μια πολύ όμορφη τεχνική που αξιοποιεί κάθε υλικό γύρω μας και μας βοηθά να κατασκευάζουμε με φαντασία, πίνακες, στεφάνια, εικόνες κλπ. Διάρκεια μαθημάτων: 2 μαθήματα τριών ωρών

 

 

 

Σεμινάριο Art clay

Ο μεταλλικός πηλός (ή αν προτιμάτε Πολύτιμος Μεταλλικός Πηλός)  αποτελείται από ρινίσματα καθαρού ασημιού, που είναι συγκολλημένα μεταξύ τους με μία οργανική ουσία. Έχει την υφή πλαστελίνης, και μπορεί κάποιος να του δώσει μορφή πλάθοντας τον με τα χέρια,ή με κάποια πολύ απλά εργαλεία.

Αφού πάρει το επιθυμητό σχήμα ο πηλός ψήνεται σε φούρνο σε υψηλή θερμοκρασία (870ο C). Κατά τη διάρκεια του ψησίματος απομακρύνεται το συνεκτικό υλικό, και τα ρινίσματα αργύρου συνενώνονται μεταξύ τους ομογενοποιούνται και δημιουργούν ένα αντικείμενο από καθαρό ασήμι.